officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

«Ταξίδι της ΣΑΜΟΥ στην ΚΥΠΡΟ»

30 Απρ, 2019 - 09:04
«Ταξίδι της ΣΑΜΟΥ στην ΚΥΠΡΟ»

Στην έκθεση « ΤΑΞΙΔΙ 2019» που διοργανώνεται φέτος για 22η συνεχή χρονιά, συμμετέχει με δικό του περίπτερο ο Δήμος της Σάμου, στοχεύοντας να προβάλλει και πάλι το νησί μας ως έναν προορισμό με ιδιαίτερα συγκριτικά πλεονεκτήματα!

Η έκθεση «ΤΑΞΙΔΙ 2019» Κύπρου, ανοίγει τις πύλες της στις 3 Μαΐου στους χώρους της Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία και θα διαρκέσει έως και τις 5 Μαΐου. Διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου - ACTA σε συνεργασία με τον Όμιλο Εταιρειών DisplayArtPlc. Η έκθεση προσφέρει ολόπλευρη πληροφόρηση και ενημέρωση για τους προορισμούς που συμμετέχουν, ενώ μεταξύ των εκθετών είναι ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού Κύπρου, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία και τουριστικά θέρετρα ενώ σε μεγάλο αριθμό ανέρχονται και οι διεθνείς συμμετοχές.

Το Σάββατο 4 Μάιου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί διαδραστική παρουσίαση του νησιού μας, του ονομαστού σαμιώτικου κρασιού και των τοπικών προϊόντων, ενώπιον των αρχών του τόπου, των ταξιδιωτικών πρακτόρων και των ασχολούμενων με τον τουρισμό σε διεθνές επίπεδο.

Εκ του Δήμου Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software