Πολιτισμός

Τιμητική Εκδήλωση στη μνήμη του Τηλαύγη Δημητρίου

6 Μάι, 2019 - 04:05
Τιμητική Εκδήλωση στη μνήμη του Τηλαύγη Δημητρίου

Ο Σύλλογος Φίλων του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου, το οποίο δημιουργείται στο Ηραίον της Σάμου, σας προσκαλεί στην εκδήλωση: «ΤΗΛΑΥΓΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ».

Ο Σύλλογος Φίλων του ΜΝΝΤΑ τιμά την μνήμη του Τηλαύγη Δημητρίου για την προσφορά του στην δημιουργία του Μουσείου και την συμβολή του στον σαμιακό πολιτισμό. Η εκδήλωση περιλαμβάνει σύντομες εισηγήσεις και προβολή οπτικού υλικού για τον Τ. Δημητρίου, πρωτεργάτη της δημιουργίας του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου και ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου των Φίλων.

Για τον Τηλαύγη Δημητρίου θα μιλήσουν: • Χρίστος Λάνδρος, Φιλόλογος, πρ. Προϊστάμενος Γ.Α.Κ. – Αρχεία Ν. Σάμου. • Βαγγέλης Δημητριάδης, Εκπαιδευτικός, Επίτιμος Σχολικός Σύμβουλος • Έλσα Χίου, Συγγραφέας • Ματρώνη Κτίστου, Πνευματικό Ίδρυμα Σάμου «Ν. Δημητρίου» • Κώστας Δαμιανίδης, Αρχιτέκτων, Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Μ.Ν.Ν.Τ.Α. Η τιμητική εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαΐου στις 8:30 μμ. στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, Δερβενακίων και Αλέξη Αλέξη, Σάμος. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Για το Δ. Σ. του Συλλόγου Φίλων Μ.Ν.Ν.Τ.Α.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι