officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Χορεύουμε στο Ηραίον απο τον ΧΟΡ.Ο.Σ

23 Ιουλ, 2019 - 07:07
Χορεύουμε στο Ηραίον απο τον ΧΟΡ.Ο.Σ

 «Με μεγάλη επιτυχία η μουσικοχορευτική εκδήλωση ‘Χορεύουμε στο Ηραίον’ του Χορευτικού Ομίλου Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ηραίου και τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ που πραγματοποιήθηκε στις 17/7 στο Ηραίον».

Μεγάλη η επιτυχία της μουσικοχορευτικής εκδήλωσης"Χορεύουμε στο Ηραίον" που διοργάνωσαν ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ και ο Σύλλογος Επαγγελματιών Ηραίου, μαζί με τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ του Δήμου Σάμου, την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2019 και ώρα 20:30 στην κεντρική πλατεία του Ηραίου. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν χοροί απ' όλοι την Ελλάδα από τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου - ΧΟΡ.Ο.Σ και την Χορευτική Ομάδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Χώρας "ΕΙΡΗΝΗ", εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα του κόσμου που παρευρέθηκε.

Την χορευτική παράσταση προλόγισε η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κα Άννη Ανδρεάδου, η οποία συνεχάρη την προσπάθεια αυτή, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις. Η νέα Πρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ κα Ευαγγελία Μαρκουλή απένειμε αναμνηστικό δώρο στην κα Ανδρεάδου προσφορά της επιχείρησης ‘Παγώνδας Έλαια’, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε και η κα Βίκυ Ασημιάδη εκπροσωπώντας τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ηραίου. Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συγχαίρει όλους τους χορευτές που συμμετείχαν και τον εκπαιδευτικό-χοροδιδάσκαλο Μάκη Ευαγγέλου, για το εντυπωσιακό και άρτιο πρόγραμμα που παρουσίασαν.

Ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ηραίου και τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ του Δήμου Σάμου που ως συνδιοργανωτές στήριξαν για μία ακόμα φορά τη διοργάνωση. Τέλος, ευχαριστεί το κοινό που παρακολούθησε τη διοργάνωση καθώς και τους δημοσιογράφους Μάνο Στεφανάκη και Αλέξη Κομνηνό που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ συνεχίζει τις καλοκαιρινές του δράσεις, προσφέροντας στιγμές παράδοσης και πολιτισμού.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software