officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Ολοκλήρωση των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” για την δημιουργία αφιερώματος στη Σάμο

26 Ιουλ, 2019 - 05:07
Ολοκλήρωση των γυρισμάτων του ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” για την δημιουργία αφιερώματος στη Σάμο

Ο Δήμος Σάμου και ο Δημοτικός Οργανισμός Τουρισμού στα πλαίσια της τουριστικής προβολής και προώθησης του νησιού μας φιλοξένησε το αυστραλιανό ταξιδιωτικό ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” με σκοπό τη δημιουργία αφιερώματος στη Σάμο.

Η αυστραλιανή παραγωγή ολοκλήρωσε τα γυρίσματα στο νησί προσπαθώντας να αποτυπώσει τηλεοπτικά την υψηλή περιβαλλοντική, ιστορική και πολιτιστική αξία του τόπου μας. Τα γυρίσματα κάλυψαν την κλασσική ιστορία της Σάμου με γυρίσματα στους αρχαιολογικούς χώρους του Πυθαγορείου και τα αρχαία τείχη του Πολυκράτη, στη Σπηλιά του Πυθαγόρα και το Αρχαιολογικό Μουσείο Σάμου. Επίσης η αποστολή ενημερώθηκε για την ιστορία του Καρλοβάσου και περιηγήθηκε στους καταρράκτες που βρίσκονται στο Ποτάμι.

Ακόμη ήρθαν σε επαφή με το ιδιαίτερο σταφύλι του Σαμιώτικου Μοσχάτου και την ιστορία της Ένωσης αλλά και του ΜΕΤΑΧΑ. Τα γυρίσματα επίσης περιλάμβαναν γνωριμία με τα τοπικά προϊόντα και φυσικά το πολυβραβευμένο κρασί. Καταγράφηκε η χαραυγή στον ομώνυμο όρμο του Μαραθοκάμπου, και επισκέφτηκαν και το νησί της Σαμιοπούλας. Η προβολή του εν λόγω αφιερώματος θα προβληθεί στα πλαίσια του ιδιαίτερα επιτυχημένου ντοκιμαντέρ “My Greek Odyssey” που προβάλλεται ήδη σε 42 χώρες, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα σε έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό τηλεθεατών να γνωρίσουν όλα τα χαρακτηριστικά που κατατάσσουν το νησί μας σε τουριστικό προορισμό υψηλής αξίας.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software