Πολιτισμός

Πρόσκληση σε σεμινάρια απο το ΧΟΡ.Ο.Σ

10 Σεπ, 2019 - 10:09
Πρόσκληση σε σεμινάρια απο το ΧΟΡ.Ο.Σ

«Πρόσκληση σε σεμινάρια χορών της Έδεσσας και της Αριδαίας από την Έλλη Θεοδώρου στις 16/9 και χορών της Λευκάδας από τον Γεράσιμο Λογοθέτη στις 18/9 στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ στη Μαρίνα Πυθαγορείου»

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σας προσκαλεί στα δύο σεμινάρια Ελληνικών παραδοσιακών χορών που διοργανώνει με εισηγήσεις σε χορούς από την Έδεσσα-Αριδαία και χορούς από τη Λευκάδα. Το πρώτο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου στη Μαρίνα Πυθαγορείου, από τις 19:00 έως τις 22:00 με εισηγήτρια την Έλλη Θεοδώρου σε χορούς από την Έδεσσα ως την Καρατζόβα (Αριδαία).

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο ίδιο μέρος μισή ώρα πριν την έναρξη της εισήγησης. Το δεύτερο σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί τηνΤετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019, στην αίθουσα του Χορευτικού Ομίλου Σάμου στη Μαρίνα Πυθαγορείου, από τις 19:00 έως τις 22:00 με εισηγητήτον Γεράσιμο Λογοθέτη σε χορούς από τη Λευκάδα. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο ίδιο μέρος μισή ώρα πριν την έναρξη της εισήγησης.

Μη χάσετε την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσετε τα στοιχεία της παράδοσης τόσο της Έδεσσας και της Αριδαίας, όσο και της Λευκάδας, από δύο εισηγητές καταξιωμένους στον χώρο των Ελληνικών παραδοσιακών χορών.

Εκ του Δ.Σ. του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι