Πολιτισμός

Eκδήλωση – καλωσόρισμα του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η ΚΥΒΕΛΗ»

3 Οκτ, 2019 - 03:10
Eκδήλωση – καλωσόρισμα του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η ΚΥΒΕΛΗ»

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση – καλωσόρισμα που διοργάνωσε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γυναικών Πύργου «Η ΚΥΒΕΛΗ» την περασμένη Κυριακή 29/09 στην Αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Κέντρου «Γεώργιος Αρ. Χαραλαμπάκης» στην πλατεία του χωριού μας.

Η ανταπόκριση των συγχωριανών μας και όχι μόνο ήταν συγκινητική ενώ την εκδήλωση άνοιξε με σύντομη ομιλία «από καρδιάς» η πρόεδρος κα Πόπη Παναγάκη. Θέσαμε τους στόχους για το επόμενο διάστημα που επικεντρώνονται στην υποστήριξη των δραστηριοτήτων για τα παιδιά του Πύργου (tang soo do, θέατρο, κιθάρα) και των γύρω χωριών αλλά και τα τμήματα ενηλίκων (χορός, θέατρο, κοπτοραπτική, αργαλειός, χορωδία).

Τη σκυτάλη πήραν οι μουσικοί Παναγιώτης Παναγάκης, στην πολίτικη λύρα και ούτι, και η Νανά Νικολάου, στα πλήκτρα, οι οποίοι μας ταξίδεψαν με τραγούδια της Παλιάς Αθήνας μέχρι Μικρασιάτικα με αυθόρμητη χορωδιακή συνοδεία όλους τους παρευρισκόμενους. Η βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο με τα μέλη του ΔΣ (Νικολέτα Βασιλική, Κατερίνα Μοσχογιάννη, Ελπίδα Πατμίου) να κερνούν τον κόσμο με παραδοσιακά εδέσματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους παρευρέθηκαν και βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η εκδήλωση. Το Διοικητικό Συμβούλιο

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι