officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

«Κλίμακα F » Παρουσίαση του 5ου βιβλίου της ΄Ελενας Χουσνή

26 Οκτ, 2019 - 07:10
«Κλίμακα F » Παρουσίαση του 5ου βιβλίου της ΄Ελενας Χουσνή

Την παρουσίαση στη Σάμο του 5ου βιβλίου της με τίτλο «Κλίμακα F «, διοργάνωσε το βράδυ της Παρασκευής στην καφετέρια «The Lodgers» στο ξενοδοχείο ΣΑΜΟΣ η συγγραφέας ΄Ελενα Χουσνή.

Η πρώτη παρουσίαση του βιβλίου για ειδικούς χρονικούς και συγκυριακούς λόγους έγινε στην Αθήνα στις 20 Απριλίου φέτος. Την παρουσίαση έκαναν ο καθένας με το «ειδικό βάρος» του, η ΄Ερη Ρίτσου, συγγραφέας και η ίδια και ο Νίκος Κακλαμάνης, γιατρός και ερασιτέχνης πολιτικός όπως δήλωσε.

Η κ.Ρίτσου ξεσκέπασε όλα τα κρυμμένα στις σελίδες του βιβλίου, συνδέοντας το στόρι του με την αδήριτη πραγματικότητα που βιώνουν τα τελευταία χρόνια ως και σήμερα οι κοινωνίες και οι πολίτες τους.

Ο κ.Κακλαμάνης επικεντρώθηκε με αφορμή επίσης τις αναφορές του βιβλίου, στο φαινόμενο του φασισμού, σε όλες του τις εκφάνσεις, από την πολιτική, τα μήντια, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ως το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής και τις επιπτώσεις του. Η συγγραφέας έδωσε μερικά στοιχεία της έρευνάς της για την συγγραφή του βιβλίου, που ήταν εν πολλοίς άγνωστα και συγκλονιστικά και ευχαρίστησε όλους όσους την συνέδραμαν στο εγχείρημά της, μιας και ένα βιβλίο με τέτοιο θέμα θέλει να έχεις τσαγανό-κάτι που έχει σε επάρκεια η συγγραφέας-αλλά και υποστήριξη, ακόμη και συμπαράσταση για να το φτάσεις στο τυπογραφείο.

Την παρουσίαση συντόνισε ο «συνήθης ύποπτος» Μιχάλης Σβαρνιάς, κάνοντας εύστοχες και καίριες παρατηρήσεις για την υπόθεση του βιβλίου. Οι φίλοι της ΄Ελενας ήταν αρκετοί, ο δήμαρχος ανατ.Σάμου Γιώργος Στάντζος ανάμεσα σ΄ αυτούς, ο χώρος ήταν οικείος και διακριτικός και η έκπληξη της βραδιάς υπήρξε η έναρξη με την πάντα εντυπωσιακή κα Μαρίλη Λυμπέρη, που τραγούδησε ένα ριζίτικο τραγούδι το «Μάνα χιονίζει στα βουνά», τραγούδι με το οποίο ξεκινά ο αναγνώστης την περιήγησή του στην υπόθεση του βιβλίου.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software