elenfrdeitrues

Ζαχαροπλαστική και ΕΟΣΣ

0
0
0
s2smodern

Τόσο δελεαστικά που να σε προκαλούν να τα δοκιμάσεις.

Τόσο απολαυστικά, σα να είχαν όλη τη γλύκα της ζαχαροπλαστικής τέχνης του παρελθόντος παρότι παρασκευάστηκαν σύμφωνα με τις σύγχρονες διατροφολογικές τάσεις που επιβάλλουν «γλυκά» με λιγότερα ζάκχαρα και λιπαρά. Ο παγκοσμίως διακεκριμένος PastryChef Jordi Puigvert εκπαίδευσε 32 Έλληνες επαγγελματίες ζαχαροπλάστες πάνω σε νέα, φυσικά προιόντα με μικρότερη γλυκαντική ισχύ, σύγχρονα φυσικά πηκτικά, τεχνικές ανάμιξης σοκολάτας με νερό και πλήθος άλλων καινοτόμων παρασκευών στον υπέροχο κόσμο της ζαχαροπλαστικής.

Στα πλαίσια αυτής της διαδραστικής εκπαίδευσης που αποτελεί μια ακόμη αξιόλογη συνεργασία του ΙΝΣΕΤΕ με το Σύνδεσμο Ελληνικού Οίνου, παρουσιάστηκαν τα σαμιώτικα κρασιά τουΕΟΣ Σάμου / UWC Samos, η ποικιλία του άσπρου μικρόρωγου μοσχάτου, το terroirκαι η χειρωνακτική εργασία, η σύγχρονη οινοποίηση και όλα εκείνα τα ιδιαίτερα στοιχεία που τα καθιστούν μοναδικά στον κόσμο!

Κι ακόμη... η «γλύκα» και η ποιότητα των σαμιώτικων κρασιών «έδεσε» με μια σειρά σύγχρονων γλυκών και επιδορπίων, που παρασκευάστηκαν και παρουσιάστηκανστα πλαίσια του διήμερου εκπαιδευτικού προγράμματοςαπό τον δεξιοτέχνη της ζαχαροπλαστικής JordiPuigvert. Η εκπαίδευση πραγματοποιήθηκευπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεωνστις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Ομίλου LE MONDE.

e-genius.gr ...intelligent web software