officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Φεστιβάλ SIMF 2020

7 Ιουλ, 2020 - 03:07
Φεστιβάλ SIMF 2020

Το 9ο κατά σειρά Φεστιβάλ SIMF (Summer Island Movie Festival) έρχεται για να δροσίσει τις θερινές μας βραδιές μεταξύ 20 και 25 Ιουλίου στην πόλη τη Σάμου.

Ο θεσμός, ο οποίος φέτος περιλαμβάνει εκτός από ταινίες του κλασικού κινηματογράφου, μία συναυλία μουσικής, μία παρουσίαση βιβλίου και την καθιερωμένη βραδιά Ουρανογραφίας γίνεται σε συνδιοργάνωση της Κινηματογραφικής Λέσχης Σάμου με τον Δήμο Ανατολικής Σάμου. Όλες οι εκδηλώσεις θα λάβουν χώρα στον προαύλιο της πρώην Μαυρογενείου Σχολής στο Μαλαγάρι (εκτός από την Ουρανογραφία), στις 9.00μμ (προσέλευση μετά τις 8.30μμ) και με ελεύθερη είσοδο.

Προκειμένου να τηρηθούν τα μέτρα υγειονομικής προστασίας, το κοινό θα πρέπει να γνωρίζει τις οδηγίες που έχουν δοθεί για τα θεάματα από το Υπουργείο Πολιτισμού:

- Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος (ως πληρότητα 75%). Για το λόγο αυτό θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας με βάση την ώρα προσέλευσης.

- Επιτρέπονται μόνο καθήμενοι σε όλες τις εκδηλώσεις.

- Κατά την είσοδο και την έξοδο από / προς τα καθίσματα θα πρέπει το κοινό να χρησιμοποιεί προστατευτική μη ιατρική μάσκα.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

20/07 ΟΥΡΑΝΟΓΡΑΦΙΑ στο μνημείο των Ιερολοχιτών στη Ζωοδόχο Πηγή «Παρατηρησιακή αστρονομία και Μυθολογία ουρανού», με τους Δημήτρη Τσιαγκλή και Αντώνη Παναγιώτου (Αναχώρηση 8.30μμ από το χώρο εκδηλώσεων στο Μαλαγάρι)

21/07 ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ “THE MAN WITH THE GOLDEN ARM”, με τους: Φρανκ Σινάτρα, Κιμ Νόβακ (Δράμα,νουάρ)

22/07 ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Παρουσίαση του βιβλίου «Κάτω στο γιαλό» με διηγήματα των Νίτσας Κιάσσου και Έλσας Χίου, από το Σύλλογο Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «ΗΔΥΛΗ» με συμμετοχή της χορωδίας του συλλόγου. Ομιλήτριες: Άννα Ασημίνα, Τριβέλα Δήμητρα και οι συγγραφείς.

23/07 ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ “ΤΗΕ APPARTMENT”, με τους: Jack Lemmon, Sirley Maclein (ρομαντική κωμωδία)

24/07 ΣΥΝΑΥΛΙΑ: Μουσική Παρέα Σάμου και Ζβούρες - «Κέφια ρωμαίικα» με τη Μουσική Παρέα Σάμου (σάμπα-ρούμπα-μποσανόβα- σουίνγκ- ρεμπέτικα –λαϊκά - τσα τσα - αρχοντορεμπέτικα) - Το σχήμα «Ζβούρες» από το Καρλόβασι σε δικές του συνθέσεις

25/07 ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΑΙΝΙΑΣ «PΑΤΗ OF GLORY» , με τον Kirk Douglas σε σκηνοθεσία Stanley Kubrick (αντιπολεμικό)

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software