officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Ευχαριστίες Δήμου Αν. Σάμου

17 Αυγ, 2020 - 05:08
Ευχαριστίες Δήμου Αν. Σάμου

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, μετά την απόφαση που έλαβε σχετικά με την ακύρωση των πολιτιστικών εκδηλώσεων για τον μήνα Αύγουστο, συμμορφωμένος με τις ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Κρίσεων κ. Νικολάου Χαρδαλιά, αναφορικά με πρόσθετα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του Covid-19, θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συντέλεσαν στην επιτυχημένη και ασφαλή διεξαγωγή των έως τώρα πραγματοποιηθέντων εκδηλώσεων.

Πιο συγκεκριμένα: Ευχαριστούμε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού για την παραχώρηση της Αιγίδας τους στο Φεστιβάλ «Ηραία- Πυθαγόρεια» και στη διοργάνωση «ΣΑΜΙΑ 2020». Το Επιμελητήριο Σάμου και την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου για την υποστήριξη τους στο Φεστιβάλ «Ηραία- Πυθαγόρεια». Τους ΜΕΓΑ χορηγούς του Φεστιβάλ Aegean Airlines, Blue Star Ferries και Hotel Glikorisa Beach. Tους επίσης πολύ σημαντικούς χορηγούς για την συνεισφορά τους στην διαμονή των επιστημόνων και καλλιτεχνών: τον κ. Μάνο Βαλή (Lithos Hotel), τον κ. Δημήτριο Χριστινίδη (ξενοδοχείο Samos Bay), τον κ. Βασίλη Λουϊζο (ξενοδοχείο Samos Hotel), τον κ. Νικόλαο Αθανασίου ( Proteas Blu Resort) και τον κ. Στέφανο Βασιλείου (ξενοδοχείο Kerveli Village). Η πραγματοποίηση των εκδηλώσεων δεν θα ήταν εφικτή χωρίς την δυναμική υποστήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθαγορείου «ο Λυκούργος» ( για τις εκδηλώσεις που πραγματοποιηθήκαν στο Πυθαγόρειο) και της Ένωσης Μικρασιατών Σάμου (για την εκδήλωση Μικρά Ασία και Αιγαίο της Καρδιάς μας). Να ευχαριστήσουμε επίσης την Κινηματογραφική Λέσχη Σάμου για την διοργάνωση του 9ου κατά σειρά Φεστιβάλ SIMF (Summer Island Movie Festival) καθώς και για το πλούσιο πρόγραμμα που παρουσίασε εφέτος με τη συμμετοχή της Μουσικής Παρέας Σάμου, το Σύλλογο Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «ΗΔΥΛΗ» και το σχήμα «Ζβούρες».

Την Ποδηλατική Λέσχη Σάμου για την διοργάνωση του 1ου Ireon Bike Challenge και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Σάμου για την συμμετοχή της στην διοργάνωση. Ευχαριστούμε επίσης τις εταιρείες παραγωγής Dinamiki Promotion, Παιδική σκηνή «Χριστόπουλου», Όψεις Πολιτισμού και το Θίασο “Μαγικές Σβούρες” και ιδιαίτερα την κα Δόμνα Ζαφειροπούλου, που κάτω από τις φετινές αντίξοες συνθήκες, πραγματοποίησαν τις θεατρικές τους παραστάσεις στη Σάμο εμπλουτίζοντας το πρόγραμμα του Φεστιβάλ «Ηραία- Πυθαγόρεια». Συγχαρητήρια αξίζουν επίσης στον Χορευτικό Όμιλο Σάμου, για την άψογη διοργάνωση της συναυλίας της Ελεονόρας Ζουγανέλη. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στα Τοπικά Μ.Μ.Ε. για την προβολή και διαφήμιση των εκδηλώσεων. Η συνεργασία όλων μας και η συμμόρφωση των φορέων και των δημοτών με τα μέτρα που είχε αναγγείλει το Υπουργείο Πολιτισμού για την ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων έφερε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον τόπο μας.

Μένουμε αισιόδοξοι, ενωμένοι και ασφαλείς!

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software