• Αρχική
  • Νέα Σάμος
  • Πολιτισμός
  • Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου 26&27 Αυγούστου, στο πλαίσιο των γιορτών κρασιού

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην πόλη της Σάμου 26&27 Αυγούστου, στο πλαίσιο των γιορτών κρασιού

0
0
0
s2smodern

Το Σάββατο 26 Αυγούστου και την Κυριακή 27 Αυγούστου θα λάβουν χώρα εκδηλώσεις «Γιορτές Σαμιώτικου Κρασιού» στην παραλιακή λεωφόρο Θεμιστοκλή Σοφούλη στο ύψος της Πλατείας Πυθαγόρα.

Οι εκδηλώσεις, οι οποίες διοργανώνεται από τον Δήμο Σάμου, τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ, τον Δημοτικό Οργανισμό Τουρισμού, την ΕΟΣΣ, τον Εμπορικό Σύλλογο Σάμου και τον Σύλλογο Ψυχαγωγίας και Εστίασης Σάμου θα ξεκινήσουν το Σάββατο 26 Αυγούστου στις 20:30 με Μικρασιάτικα τραγούδια, αναβίωση Σαμιώτικου Γάμου, χορούς του Αιγαίου και γλέντι με ζωντανή μουσική και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 27 Αυγούστου στις 21:30 με την συναυλία του Κώστα Μακεδόνα, της Κέλλυς Βουδούρη και της Γιάννας Φαφαλιού.

Για τους σκοπούς των εκδηλώσεων, το Σάββατο 26 Αυγούστου από τις 20:00 και την Κυριακή 27 Αυγούστου από τις 20:30 και ως την λήξη των εκδηλώσεων θα παραμείνει κλειστή η παραλιακή λεωφόρος Θεμιστοκλή Σοφούλη από το ύψος του «ΞΕΝΙΑ» έως και το ύψος των δικαστηρίων.

Επίσης κλειστά θα παραμείνουν τα τμήματα των οδών Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη (από το ύψος του κινηματογράφου) και της 25ης Μαρτίου που οδηγούν στην παραλιακή.

Εκ του Δήμου Σάμου

e-genius.gr ...intelligent web software