Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Πολιτισμός

Γενική συνέλευση και διενέργεια εκλογών για τη ΦΩΤ.Ο.Σ(φωτογραφική ομάδα Σάμου)

0
0
0
s2smodern

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση και διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Διοικητικού συμβουλίου απο τη ΦΩΤ.Ο.Σ

Αγαπητά μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου ΦΩΤ.Ο.Σ σε εφαρμογή των άρθρου 10 και 21 του ισχύοντος καταστατικού και με απόφαση που έλαβε στην συνεδρίαση της 1/ 9/ 2017, ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ σε Τακτική Γενική Συνέλευση τα μέλη, που θα γίνει 20/09/2017, ημέρα Τετάρτη, στο Εργατικό κέντρο Σάμου και ώρα ενάρξης 7:00 μ.μ.

Τα θέματα της Ημερήσιας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

 Διοικητικός Απολογισμός από 1/1/2017 έως 19/9/2017

 Οικονομικός Απολογισμός από 1/1/2017 έως 19/9/2017

 Διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου ΔΣ και Ελεγκτικής Επιτροπής Υποψηφιότητες για μέλη του Διοικητικού συμβουλίου θα γίνονται δεκτές από το Δ.Σ. μέχρι και πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης στο χώρο της συνεδρίασης ή εναλλακτικά μπορούν να κατατίθενται στο κατάστημα του Κου Τάσου Σαραντίδη (με ειδική υπεύθυνη δήλωση που θα υπάρχει εκεί) ή με αποστολή στο email της ομάδας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., (συμπληρώνοντας τα έντυπα που υπάρχουν συνημμένα σε αυτό το εμαιλ)

Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία, εφόσον παρίστανται το 1/3 των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σύλλογο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.

Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί στις 27 / 09 / 2016 στον ίδιο χώρο και ώρα Ταμειακώς εντάξει θα είναι τα μέλη που έχουν καταβάλει, έστω και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης την συνδρομή τους για το 2017.

Για το ΔΣ του συλλόγου

ο Πρόεδρος Νίκος Τσούλος, η Γεν. Γραμματ  Άννα Λεονταρίδου