officeart horizontal  

 

Πολιτισμός

Κατατακτήριες Εξετάσεις Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής 15ηςΟκτωβρίου 2022

20 Οκτ, 2022 - 10:10
Κατατακτήριες Εξετάσεις Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής 15ηςΟκτωβρίου 2022

Μία ιστορική ημέρα για την Σχολή μας και για την μουσική εκπαίδευση του νησιού μας γενικότερα, καθώς πέραν των άλλων, πραγματοποιήθηκαν για 1η φορά στη Σάμο, κατατακτήριες εξετάσεις στο τμήμα Μονωδίας. Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή Σάμου αποτέλεσε κέντρο εξετάσεων μουσικής (το πρωί στην κεντρική αίθουσα της Σχολής έλαβαν μέρος οι κατατακτήριες εξετάσεις του Ειδικού Αρμονίας και το μεσημέρι στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του δήμου Δ.Σάμου πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες εξετάσεις Πιάνου και Μονωδίας) όπου σπουδαστές μουσικής από όλες τις πλευρές τους νησιού, άδραξαν την ευκαιρία και ήρθαν στο Καρλόβασι να δώσουν κατατακτήριες εξετάσεις, ώστε να αναγνωριστούν επισήμως από το Υ.ΠΟ.Α. , οι σπουδές που έκαναν όλα τα περασμένα χρόνια και να καταταχθούν στην τάξη που τους αναλογεί. 

Πολύ σημαντική ημέρα επίσης, για τους καθηγητές της Σχολής όπως και για όλους τους υποψηφίους που συμμετείχαν. Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους! Πλέον μπορούμε να πούμε και με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το επίπεδο των σπουδαστών της Σχολής μας, έχει ανέβει σημαντικά όπως  επίσης και το επίπεδο της μουσικής εκπαίδευσης της Σάμου γενικότερα. Οι κατατακτήριες εξετάσεις Ειδικού Αρμονίας, Πιάνου & Μονωδίας πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία. Συνολικά κατατάχθηκαν: 8 υποψήφιοι στην Ανωτέρα Σχολή, 5 υποψήφιοι στη Μέση Σχολή, 2 στην Κατωτέρα Σχολή και 4 στη Σχολή Ειδικού Αρμονίας. Ερμηνεύοντας τα αποτελέσματα και  κοιτάζοντας λίγο μακροπρόθεσμα, είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι σε 2-3 χρόνια η Σχολή μας θα έχει δεκάδες σπουδαστές εν δυνάμει πτυχιούχους ή και διπλωματούχους. 

Για την ομαλή διεξαγωγή των κατατακτήριων εξετάσεων Ειδικού Αρμονίας, Πιάνου και Μονωδίας, ευχαριστούμε θερμά την εκπρόσωπο του ΥΠ.ΠΟ.Α. Κα Κοψιδά Ζωή όπως και όλα τα μέλη των 3 επιτροπών για την άψογη συνεργασία(Μοντίνου Μαρία,ΜπαρμπάκηΜαρία, Κουμαραδιό Γεώργιο,Θαλασσινού Μαριάνθη,Τσακανιά Δήμητρα,Κώνστα Ειρήνη και Σιγαλό Δημήτριο). Ευχόμαστε καλή και ταχεία ανάρρωση στον Κ. Καραμπερόπουλο Κων/νο, που απουσίασε από μέλος επιτροπής, λόγω νοσηλείας. Τέλος, ευχαριστούμε τον Δήμο Δ.Σάμου για την παραχώρηση της αίθουσας εκδηλώσεων.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software