Οι εκδηλώσεις στη Σάμο την περίοδο των Χριστουγέννων

0
0
0
s2smodern

 Οι εκδηλώσεις στο νησί της Σάμου την περίοδο των Χριστουγεννιάτικων γιορτών. Το πρόγραμμα θα ανανεώνεται συνεχώς. Στείλτε την εκδήλωση σας στο info ''παπάκι'' samostimes.gr

Στην πόλη της Σάμου

tree12

 Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, 13.30 έως τις 19.00 

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, η οποία περιλαμβάνει παζάρι και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού, διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του δημοτικού σχολείου Βαθέος. Στην εκδήλωση συμμετέχουν ο Πολιτιστικός Σύλλογος "Καπετάν Λαχανάς" και η φιλαρμονική Βαθύλλος.

 Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση απο την Ένωση Μικρασιατών Σάμου, στις 18.30. Αίθουσα εκδηλώσεων του δήμου Σάμου στην πόλη της Σάμου. Η χορωδία του Συλλόγου θα τραγουδήσει Κάλαντα από τη Μικρά Ασία και την Ελλάδα.

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Στις 17:30 στο αμφιθέατρο της περιφερειακής ενότητας Σάμου. Χριστουγεννιάτικη μουσική από τα παιδιά του παιδικού και εφηβικού τμήματος χορωδίας της σαμart, μαζί με την τάξη θεωρίας. 

Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗ με την καθοδήγηση ενός ζαχαροπλάστη και τους βοηθούς του, οι μικροί μας φίλοι να μπορούν να κατασκευάσουν κεικάκια, ταρτάκια και άλλα γλυκίσματα που θα κεραστούν στον κόσμο.

ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΑΚΙ ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΗΔΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

Ένα ανθρώπινο ποδοσφαιράκι από μίμηση από τα μικρά ποδοσφαιράκια που θα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι. Ο κάθε αγώνας θα διαρκεί μισή ώρα.(Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6941676762, 2273350102-2273350103)

Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου Ο ΆΓΙΟΣ ΒΑΣIΛΗΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΧΙOΝΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Η Πλατεία Πυθαγόρα θα γεμίσει χιόνι και ο Άγιος Βασίλης θα προσφέρει δώρα στους μικρούς του φίλους! Παράλληλα θα διεξαχθεί και ο αγώνας με τίτλο "Ο Άγιος Βασίλης με τον δίσκο στο χέρι" όπου θα συμμετέχουν σερβιτόροι ντυμένοι Άγιοι Βασίληδες, με ένα δίσκο στο χέρι όπου θα έχει πάνω 4 ποτήρια και ένα μπουκαλάκι νερό. (Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα 6941676762, 2273350102-2273350103)

Έναρξη από το ξενοδοχείο "Samos "και τερματισμός στην πλατεία Πυθαγόρα όπου θα ανεδείχθη ο πιο γρήγορος και σταθερός σερβιτόρος της Σάμου!

Στο Καρλόβασι

Στην Χώρα

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου

Στις 3 το μεσημέρι στο δημοτικό γήπεδο Χώρας, ποδοσφαιρικός αγώνας για την ενίσχυση του Εθελοντικού Κοινωνικού Φαρμακείου «Ευαγγελία Καραγεωργίου».

Στην Άμπελο

 Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου

Στον Ιερό Ναό Συλλήψεως Τιμίου Προδρόμου, στις 18.30.

Με κάλαντα, χριστουγεννιάτικα τραγούδια, βυζαντινούς ύμνους, θεατρικό των κατηχητικών συνάξεων και παζάρι.

Στους Μυτιληνιούς

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου

Στις 5 το απόγευμα,  θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Ο Άγιος Βασίλης  θα μοιράσει δώρα στα μικρά παιδιά, επίσης παραδοσιακά γλυκά, χυμοί και αναψυκτικά.

e-genius.gr ...intelligent web software