officeart horizontal  

 

Βιβλίο

Ο Κόκκινος Γερανός

31 Αυγ, 2022 - 12:08
Ο Κόκκινος Γερανός

Χόρεψε για όσα δεν άφηνε τον εαυτό της να έχει. Χόρεψε για όσους ανθρώπους είχε χάσει. Χόρεψε για όλη τη μοναξιά που ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Κόκκινος Γερανός συμβολίζει την ευημερία, την αγάπη και την καλή τύχη.

Αυτό το όνομα επέλεξε ο κύριος Γιου για το κλαμπ συνοδών του στην περιοχή Γκάνγκναμ της Σεούλ, στη Νότια Κορέα. Κάτω από τις φτερούγες του θα συναντηθούν τέσσερα νέα παιδιά: Ο Γιουκιμούρα – Γκάμπριελ από την Ιαπωνία, φυγάς εξαιτίας του πλούσιου και κακοποιητικού πατέρα του, ο Τζιν που θέλει να γίνει το πιο διάσημο άιντολ στην τεράστια και ανταγωνιστική βιομηχανία της k-pop, ο Μαρκ που αγαπά τη γη και η Μιν-Τζι, που κρύβει την πραγματική της ταυτότητα πίσω από μια ήσυχη ζωή ως καθαρίστρια.

Τα τρία αγόρια και το κορίτσι θα δεθούν με βαθιά και ισχυρή φιλία, χωρίς να θυμούνται πως, από παιδιά, συναντιούνται στα όνειρα τους, και θα επιβιβαστούν σε μια ξέφρενη περιπέτεια ζωής και θανάτου, γεμάτη με ίντριγκες, σκληρές μάχες και πλάσματα της ασιατικής μυθολογίας που απειλούν τις, φαινομενικά μόνο απλές, ζωές τους.

Η Σοφία Δερμάτη, έχοντας βαθιά γνώση των απωανατολίτικων πολιτισμών και της pop κουλτούρας των εκεί χωρών, μας παραδίδει, με τον "Κόκκινο Γερανό", ένα μυθιστόρημα φαντασίας ολότελα διαφορετικό από τα υπόλοιπα!

Στις σελίδες του συναντούνται υπεραιωνόβια μυθολογικά πλάσματα με ήθη, συνήθειες και όνειρα του σήμερα, με το αποτέλεσμα να είναι μια συναρπαστική περιήγηση στους δρόμους της Σεούλ, ιδανική για λάτρεις της k-pop κουλτούρας, αλλά όχι μόνο!

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software