Υγεία

Να σταματήσει η εγκληματική πολιτική στην υγεία

28 Αυγ, 2019 - 09:08
Να σταματήσει η εγκληματική πολιτική στην υγεία

Αποφασιστικά και με δυναμισμό οι συγκεντρωμένοι δήλωσαν ότι απαιτούν εδώ και τώρα να σταματήσει η εγκληματική πολιτική για την υγεία και να γίνουν προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ και το Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου με πληρώματα ασθενοφόρων και όλες οι μονάδες υγείας με το απαραίτητο προσωπικό και την υλικοτεχνική υποδομή με βάση τις σύγχρονες ανάγκες του λαού.

Με συνθήματα όπως «Δώστε λεφτά για την Υγεία, μαζικές προσλήψεις στα νοσοκομεία» «Μαζικές προσλήψεις σε πρόνοια Υγεία θέλουμε στελέχωση σε ΕΚΑΒ και ιατρεία», «Δωρεάν Υγεία για όλο το λαό, το κράτος να πληρώσει και το κεφάλαιο», «Τα κέρδη σκοτώνουν την Υγεία, έξω οι ιδιώτες απ’ τα νοσοκομεία» και «Τέρμα πια στην κοροϊδία, θέλουμε Δημόσια και Δωρεάν Υγεία» ξεκίνησαν από το δημοτικό γήπεδο Καρλοβάσου, όπου πριν μερικές μέρες έχασε τη ζωή του ο νεαρός αθλητής και φοιτητής και μετά από πορεία στους δρόμους της πόλης, κατέληξαν στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, όπου δίπλα, έξω από το χώρο του Πανεπιστημίου, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τη Βάσω Βρυνιώτη, πρόεδρο του ΕΚΣ (επισυνάπτεται η ομιλία), το Σταμάτη Φιλιππή, πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Σάμου και πρόεδρος του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ (επισυνάπτεται η ομιλία), ενώ χαιρέτησαν ο Γιώργος Υφαντής, αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Σάμου, ο Τριαντάφυλλος Καββάδας, πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρλοβάσου και ο Στράτος Καπώλης, αντιπρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Σάμου.

Δεν θα επιτρέψουμε να χαθούν άλλοι άνθρωποι! Δεν θα επιτρέψουμε όσοι δεν έχουν λεφτά να πεθαίνουν ή να μην μπορούν να απολαμβάνουν δωρεάν από το δημόσιο σύστημα υγείας τις απαραίτητες και υψηλού επιπέδου διαγνωστικές εξετάσεις, περίθαλψη και νοσηλεία! Δεν θα επιτρέψουμε το μεσαίωνα στον τομέα της υγείας. Η εγκληματική πολιτική, η υποχρηματοδότηση και η υποστελέχωση στην υγεία, για την οποία διαχρονικά φέρουν ευθύνη όλοι οι κυβερνώντες και τα κόμματα που τους στηρίζουν, πρέπει εδώ και τώρα να σταματήσει. Η δημόσια και Δωρεάν υγεία είναι δικαίωμα όλου του λαού!

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι