officeart horizontal  

 

Υγεία

Ανακοίνωση της διεύθυνσης του Γ.Ν Σάμου για το κρούσμα Covid-19

22 Ιουλ, 2020 - 06:07
Ανακοίνωση της διεύθυνσης του Γ.Ν Σάμου για το κρούσμα Covid-19

Μετά τις χθεσινές ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ και την επιβεβαίωση του πρώτου θετικού κρούσματος COVID-19 στο νησί μας, σας ενημερώνουμε ότι έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη μη διασπορά του ιού, βρισκόμαστε σε άμεση συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου και την Πολιτική Προστασία.

Η ασθενής βρίσκεται σε κατ΄ οίκον περιορισμό και δε συντρέχουν λόγοι ανησυχίας για την υγεία της. Δίνονται σε τακτικά χρονικά διαστήματα τηλεφωνικές οδηγίες από τους ιατρούς του Νοσοκομείου μας. Με την επιβεβαίωση του κρούσματος έγινε άμεση ιχνηλάτηση των επαφών της τόσο στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον καθώς και των επαφών της. Μέχρι στιγμής τα δείγματα που έχουν ληφθεί είναι αρνητικά.

Δε συντρέχουν λόγοι ανησυχίας καθώς η κατάσταση έως αυτή τη στιγμή είναι ελεγχόμενη. Θα πρέπει όμως όλοι μας να συνεχίσουμε να τηρούμε τις οδηγίες των ειδικών, να αποφεύγουμε το συνωστισμό και τις συναθροίσεις, να φοράμε μάσκα όπου απαιτείται, να πλένουμε συχνά τα χέρια μας και να κάνουμε συχνή χρήση αντισηπτικού διαλύματος. Το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου είναι έτοιμο να ανταπεξέλθει σε όλες τις καταστάσεις που μπορούν να συμβούν. Μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε ασφαλείς.

Ο Διοικητής Νικόλαος Α. Στεφανής

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software